Punt d'informacio Refugi Siurana

Vols dormir al Refugi?

El Centre Excursionista de Catalunya ha habilitat la pernocta al Refugi de Siurana – Círiac Bonet!

Es podrà llogar per un màxim de dos grups o famílies de forma simultània, de manera que les habitacions no són d’ús compartit.

L’espai de Refugi consta de dues habitacions equipades cadascuna amb 3 lliteres (en total 6 llits per habitació), un lavabo complet d’ús compartit entre els hostes del refugi (independent dels clients del bar-restaurant) i un espai on podreu trobar preparat l’esmorzar.

Formulari de reserva

Per poder fer la reserva de l’espai cal omplir el formulari que trobareu a continuació i des del CEC ens posarem en contacte amb vosaltres.

Entrada Refugi de Siurana
EN BLANCO
Dubtes i preguntes

SI teniu dubtes o preguntes ens podeu enviar un correu electrònic a atenciosoci@cec.cat

Condicions de reserva

Al reservar a través del formulari de reserva haureu de fer el pagament del 100% de l’import total de la reserva a través de la passarel·la de pagament STRIPE. Si aquest pagament no es fa, la reserva no quedarà confirmada.

Impostos i taxes

Els preus inclouen els impostos a excepció de la TAXA TURÍSTICA. Per a més informació contacteu amb nosaltres.

Condicions de cancel·lació

Les polítiques de cancel·lació següents s’apliquen a reserves particulars de fins a 6 persones. Per a reserves de més de 6 persones s’apliquen polítiques de cancel·lació especials de grups que seran esmentades de forma específica a la reserva.

La nostra política de cancel·lació general és de 3 DIES (72h) abans del dia d’arribada. És a dir, si cancel·les o modifiques la teva reserva abans de 3 DIES (72h) del dia d’arribada al Refugi es retornarà l’import total de la reserva. Si cancel·leu o modifiqueu la reserva després d’aquest termini de 3 DIES (72h) o no us presenteu al Refugi no tindreu dret a cap devolució de l’import de la reserva.