Punt d'informacio Refugi Siurana

Vols dormir al Refugi?

El Centre Excursionista de Catalunya ha habilitat la pernocta al Refugi de Siurana – Círiac Bonet!

Es podrà llogar per un màxim de dos grups o famílies de forma simultània, de manera que les habitacions no són d’ús compartit.

L’espai de Refugi consta de dues habitacions equipades cadascuna amb 3 lliteres (en total 6 llits per habitació), un lavabo complet d’ús compartit entre els hostes del refugi (independent dels clients del bar-restaurant) i un espai on trobareu preparat l’esmorzar.

Com fer la reserva

Si no sou socis o sòcies del CEC:

Cal fer la reserva a través de Booking. Fent clic aquí trobareu l’enllaç directe a la pàgina del Refugi.

Si sou socis o sòcies del CEC:

Per poder fer la reserva, envieu un correu electrònic a refugisiurana@cec.cat amb les vostres dades de contacte i les especificacions de la reserva que voleu fer o bé podeu trucar al +34 611 14 50 49.

 

 

Des del Refugi ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la disponibilitat i finalitzar la reserva.

Preus habitació completa

Preus llits individuals

Entrada Refugi de Siurana
EN BLANCO
FAQS

Com recollir les claus?

Per a la recollida de les claus d’accés al refugi, cal contactar (per telèfon o WhatsApp) amb +34 611 14 50 49 o bé al +34 675 34 74 47 (Marc).

Com retornar les claus?

Per retornar les claus, cal deixar-les a l’interior del refugi (a la repisa abans de sortir).

 

Com accedir a les habitacions?

Us proporcionarem un joc amb dues claus, una per obrir la porta exterior d’accés al refugi i l’altra per obrir l’habitació assignada.

Trobareu la porta exterior d’accés al refugi a la planta superior, on també hi ha les habitacions. Per arribar-hi caldrà que pugeu les escales de pedra situades a l’esquerra de la porta principal. Aneu amb compte perquè esteu molt a la vora del penya-segat.

Cal portar tovalloles i llençols?

Sí, caldrà portar tovalloles i sabó, així com portar sac de dormir o llençols.

 

Com podem contactar amb el Refugi si tenim una urgència?

Per una urgència pots trucar al telèfon del guarda: +34 611 14 50 49 o bé al +34 675 34 74 47 (Marc).

 

Hi ha WIFI al Refugi?

Si, al Refugi de Siurana – Ciríac Bonet podràs desconnectar de la rutina i del dia a dia, però si ho desitges o ho necessites també podràs estar connectat al món amb la nostra connexió de WIFI gratuïta i per tots els dispositius.

 

On podem aparcar?

A causa de la massificació, l’Ajuntament de Cornudella ha implementat una regulació on cada vehicle haurà d’abonar 3 € per a poder accedir a l’aparcament.

Dubtes i preguntes

SI teniu dubtes o preguntes ens podeu enviar un correu electrònic a refugisiurana@cec.cat, o bé trucar al telèfon del guarda: +34 611 14 50 49 (Marc)

Condicions de reserva

Impostos i taxes

Els preus inclouen els impostos a excepció de la TAXA TURÍSTICA. Per a més informació contacteu amb nosaltres.

Condicions de cancel·lació

Les polítiques de cancel·lació següents s’apliquen a reserves particulars de fins a 6 persones. Per a reserves de més de 6 persones s’apliquen polítiques de cancel·lació especials de grups que seran esmentades de forma específica a la reserva.

La nostra política de cancel·lació general és de 3 DIES (72h) abans del dia d’arribada. És a dir, si cancel·les o modifiques la teva reserva abans de 3 DIES (72h) del dia d’arribada al Refugi es retornarà l’import total de la reserva. Si cancel·leu o modifiqueu la reserva després d’aquest termini de 3 DIES (72h) o no us presenteu al Refugi no tindreu dret a cap devolució de l’import de la reserva.